Sommertreff 2015

Velkommen til sommertreff
fredag 26. juni – søndag 28. juni 2015
på Merket på Golsfjellet!

I år som for to år siden velger vi å holde treffet på Røde Kors sitt kurssenter Merket, et sted der både små og store finner seg godt til rette.

Påmelding til årets sommertreff kan gjøres her.

Hva skjer? 

Vi starter med innsjekk fredag ettermiddag i 16-tiden, og middag blir ca. 18:30.

Lørdag har vi Cochleaklubbens egen fagdag, med påfyll for oss foreldre.

Lørdag ettermiddag går vårt tradisjonsrike rebusløp av stabelen. Dette er en flott stund for familiene med morsomme og utfordrende oppgaver. Det er en stor prestisje å vinne rebusløpet!

På kvelden arrangerer vi vår store festmiddag hvor vi pynter oss litt ekstra og hygger oss sammen utover kvelden.

Søndag er avreisedag og vi bruker dagen til å glede oss til neste år.

Barnevakt

Klubben organiserer barnevaktordning for alle deltakende barn på lørdag, slik at vi voksne kan få faglig påfyll uten barna tilstede. Barna organiseres i en fast gruppe med jevnaldrende. For de større barna legges det opp til et samarbeid med Merket om ulike aktiviteter – som for eksempel kjøring med hest og vogn, svevebane, klatretårn, ballspill og sykling.

Når det gjelder barnevakter vil vi gjerne oppfordre dere medlemmer til å få med dere besteforeldre/onkler/tanter eller andre som kan tenke seg å stille som barnevakter for en gruppe barn.

Vi dekker reise og opphold for barnevaktene, i tillegg til at de får et honorar på kr. 500,-.

Aktuelle barnevakter bes sende "søknad" til sommertreff@cochleaklubben.no (navn, alder, bosted, hvem de kjenner og gjerne litt om seg selv)).

Ungdommer 

For alle ungdommer fra 12 år og oppover vil det bli et eget opplegg, her skal ungdommene delta uten at foreldrene er med. Det vil komme mer informasjon om dette så snart det foreligger. Om deres ungdom vil komme på treffet alene uten foreldre er dette også mulig.

Egenandel 

Sommertreffet er nå blitt Cochleaklubbens eget arrangement, og det kan derfor ikke påregne refusjon fra Pasientreiser og dekning av utgifter. Cochlealubben dekker noe av utgiftene for familiene og egenandelen pr. familie vil bli 5000,-. Oppholdet betales til Merket når vi er der oppe.

PS: egenandelen kan bli redusert dersom økonomien i klubben tillater det.

Tolk 

Hvis noen av dere trenger tolk under treffet ber vi om at dere ordner dette selv, da slik bestilling må gjøres individuelt.

Spørsmål 

Om du har spørsmål i forbindelse med sommertreffet, send en epost til sommertreff@cochleaklubben.no, eller ring kontaktperson Stig Haugland mobil 913 65 246

Påmelding 

Påmelding til årets sommertreff kan gjøres her.

 

Vel møtt til fjells i slutten av juni!

 

Med vennlig hilsen
Sommertreff-komitéen i Cochleaklubben

Margrete Beck Heien (leder), Line Brekke og Stig Haugland