Sommertreff 2014

Velkommen til sommertreff
fredag 22. august – søndag 24. august 2014
på Eidene på Tjøme!

I år velger vi å holde treffet på Røde Kors sitt kurssenter Heia Eidene på Tjøme utenfor Tønsberg, et sted vi er sikre på at både små og store finner seg godt til rette.

Vi starter med innsjekk fredag ettermiddag i 16-tiden, og middag blir ca 18:30. Lørdag har vi Cochleaklubbens egen fagdag, med faglig påfyll for oss foreldre.

Lørdag går vårt tradisjonsrike rebusløp av stabelen. Dette er en flott stund for familiene med morsomme og utfordrende oppgaver. Det ikke fritt for at en del fedre seg imellom, ser det som en stor prestisje å vinne rebusløpet.

På kvelden arrangerer vi vår store festmiddag hvor vi pynter oss litt ekstra og hygger oss sammen utover kvelden. Søndag er avreisedag og vi bruker dagen til å glede oss til neste år.

Klubben organiserer barnevaktordning for alle deltakende barn på lørdagen (formiddag og ettermiddag) og søndag formiddag, slik at vi voksne kan få faglig påfyll uten barna tilstede. Barna organiseres i en fast gruppe med jevnaldrende. For de større barna legges det opp til et samarbeid med Heia Eidene om ulike aktiviteter – besøk hjemmesiden deres for mer informasjon (http://www.heiasentrene.no/heia-eidene.5173014-286394.html).

Når det gjelder barnevakter vil vi gjerne oppfordre dere medlemmer til å få med dere besteforeldre/onkler/tanter eller andre som kan tenke seg å stille som barnevakter for en gruppe barn. Vi dekker reise og opphold, i tillegg til at de får et lite honorar på kr. 1400,-.

Aktuelle barnevakter bes sende "søknad" til styret@cochleaklubben.no (navn, alder,bosted,hvem de kjenner og gjerne litt om seg selv).

Derfor kan man ikke påregne refusjon fra Pasientreiser og dekning av utgifter i år. For de av dere som skal delta på klubbens treff vil dere måtte påregne en egenandel pr. familie for oppholdet, den er på kroner 3000,- og betales til Heia Eidene når vi er der.

Hvis noen av dere trenger tolk under treffet ber vi om at dere ordner dette selv, da slik bestilling må gjøres individuelt.

Om du har spørsmål i forbindelse med sommertreffet, send en epost til styret@cochleaklubben.no.

Vel møtt på Tjøme i slutten av august!

Med vennlig hilsen

Styret i Cochleaklubben


Her kan du se innlegget til Cochletten