Sommertreff 2013

Velkommen til sommertreff
torsdag 27.juni – søndag 30.juni 2013
på Golsfjellet!

I år som i fjor velger vi å holde treffet på Røde Kors sitt kurssenter Merket, et sted der både små og store finner seg godt til rette.

Treffet er todelt. Første del, torsdag og fredag, er faglig påfyll for oss foreldre. Andre del, fredag ettermiddag, hele lørdag og søndags morgen, er det tid for klubbens program, erfaringsutveksling og sosiale opplevelser for medlemsfamilier. Det faglige innholdet er ennå ikke avklart, men dette vil dere få nærmere informasjon om så fort det foreligger.

Fredag går vårt tradisjonsrike rebusløp av stabelen. Dette er en flott stund for familiene med morsomme og utfordrende oppgaver. Det ikke fritt for at en del fedre seg imellom, ser det som en stor prestisje å vinne rebusløpet.  Lørdag har vi Cochleaklubbens egen fagdag. Emnet og foreleser er ikke bestemt ennå, men tidligere år har det vært bl.a. voksne ci-brukere, lederen for den europeiske ci-foreningen, og HLF som har hatt interessante innspill.. På kvelden arrangerer vi vår store festmiddag hvor vi pynter oss litt ekstra og hygger oss sammen utover kvelden. Søndag er avreisedag og vi bruker dagen til å glede oss til neste år.

Klubben organiserer barnevaktordning for alle deltakende barn på fredagen (formiddag og ettermiddag) og lørdag formiddag, slik at vi voksne kan få faglig påfyll uten barna tilstede. Barna organiseres i en fast gruppe med jevnaldrende. For de større barna legges det opp til et samarbeid med Merket om ulike aktiviteter – som for eksempel kjøring med hest og vogn, svevebane, klatretårn, ballspill og sykling. Når det gjelder barnevakter vil vi gjerne oppfordre dere medlemmer til å få med dere besteforeldre/onkler/tanter eller andre som kan tenke seg å stille som barnevakter for en gruppe barn. Vi dekker reise og opphold, i tillegg til at de får et lite honorar på kr. 1400,-.

Aktuelle barnevakter bes sende "søknad" til sommertreff@cochleaklubben.no (navn, alder,bosted,hvem de kjenner og gjerne litt om seg selv)).

For alle ungdommer fra 12 år og oppover vil det bli et eget opplegg, her skal ungdommene delta uten at foreldrene er med. Vår ungdomsansvarlig Ketil vil stå for dette opplegget og det vil komme mer informasjon om dette så snart det foreligger. Om deres ungdom vil komme på treffet alene uten foreldre er dette mulig.

Vi har en uavklart situasjon vedrørende Rikshospitalet og deres bidrag til å gjennomføre treffet. Derfor kan man ikke påregne refusjon fra Pasientreiser og dekning av utgifter i år. Styret jobber intenst med dialogen med Rikshospitalet i saken og håper at den løser seg til vår fordel. For de av dere som i tillegg skal delta på klubbens treff vil dere måtte påregne en egenandel pr. familie for oppholdet, den er på kroner 3000,- og betales til Merket når vi er der oppe.

Hvis noen av dere trenger tolk under treffet ber vi om at dere ordner dette selv, da slik bestilling må gjøres individuelt.

Om du har spørsmål i forbindelse med sommertreffet, send en epost til sommertreff@cochleaklubben.no , eller ring leder Monica Thorsen mobil.91648935

Vel møtt til fjells i slutten av juni!

Med vennlig hilsen
styret i Cochleaklubben

 

 

 

Presentasjoner

Hva med oss - Geir Dager (BUF-etat)

Bilder

Bilder kommer her.