Sommertreff 2009

Nå er vi endelig i gang med sommerteffet. Vi har supert vær i like flotte omgivelser. Barna har dagene fulle med masse aktiviteter og de voksne "hygger" seg på møterommet.

Torsdag ankom alle deltakere og vi hadde en presentasjonsrunde på tunet. Vi har mange nye deltakere i år og presentasjonsrunden er en flott måte å komme i kontakt med andre.

Fredag ble barna levert til barnevaktene og foreldrene startet dagen med foredrag av Tor Gunnar Johnsen fra Vestfold Audio. Han engasjerte oss foreldre med praktiske eksempler på hvor viktig riktig innstillt lyd er. I tillegg fikk en innføring i sikkerhetssystemer for hørselshemmede barn som er meget viktig.

Etter en liten pause var det HLF v/Morten Buan som hadde et innlegg hvor han snakket  om HLF og deres rolle i systemet. Deretter fikk vi en gjennomgang av veilederen for hørselshemmedes barn i barnehage og skole. Dette er et meget viktig dokument som vil være viktig for fremtiden.

Etter lunsj var vi tilbake på møterommet hvor Jørgen fra Medisan og Eva fra Möllerström Medical holdt hvert sitt innlegg før vi avsluttet med GnResound og Phonak.